Van klantendata naar maximale klantenbeleving 

Via data mining en artificiële intelligentie worden klantendata geanalyseerd en vertaald in het één op één verzenden van geïndividualiseerde communicatie, dit zowel via digitale kanalen als via print.  Via deze aanpak werken we aan een optimale klantenervaring om zo een maximale klantenwaarde te realiseren. Loyalere klanten met een hogere Return On Marketing Investment. 

Staat u voor
een uitdaging?

We gaan ze samen aan!

Maak hier
uw afspraak

Doorgedreven data-analyses voor individuele contentcreatie

Data-analyses op basis van big data vormen binnen een hedendaagse marketing de onmisbare basis voor het creëren van een geïndividualiseerde boodschap. Product- en klantgedrag worden met intelligente algoritmen haarfijn in kaart gebracht. Zo kent u perfect de behoeftes van uw klanten en kunt u hier met geïndividualiseerde communicatie gericht op inspelen. Deze datagedreven aanpak leidt tot extra sales, prijsoptimalisatie en een verhoogde loyaliteit.

Next best offer

Op basis van artificiële intelligentie  ontvangen bestaande klanten digitaal of via print een relevante productaanbieding volgens het principe 'NEXT BEST OFFER'. Hierdoor creëren we voor u een belangrijk concurrentievoordeel in een zeer dynamische markt. 

Dynamische prijsstelling

Gebruik de optimale prijs voor uw artikelen, rekening houdend met het gedrag van de klant en veranderende markt- of bedrijfssituaties. Samen met u ontwikkelen we een dynamische prijsstrategie voor uw communicatie die u in staat stelt om uw verkoop, omzet of winst te optimaliseren, bijvoorbeeld met gepersonaliseerde kortingen of intelligente couponoplossingen per klant.

Marketing Automation

Datamanagement ligt aan de basis van onze dienstverlening voor het opzetten van systemen van marketingautomatisering, waarbij uw klanten automatisch geïndividualiseerde boodschappen ontvangen op het juiste moment in de customer journey. Hierbij vertrekken we van een omnichannel strategie, waarbij print en online gecombineerd worden binnen de beoogde one-to-one communicatie. Marketingautomatisering helpt ook om potentiële prospects om te zetten in klanten. Lead generation, conversieverhoging, cross- en upselling, tot het terugwinnen van verloren klanten, zijn hier de sleutelwoorden. Wij adviseren u over het succesvol gebruik van marketingautomatiseringstools en hoe u deze in praktijk kunt inzetten via diverse online-kanalen en print.

maximale toegevoegde waarde

Met onze datagedreven en geïndividualiseerde aanpak zet u op de meest efficiënte manier uw beschikbare marketingbudget in. We zetten daarbij op een doordachte manier verschillende communicatiekanalen in. Onze innovatieve oplossingen groeien flexibel mee met uw organisatie én de voortdurend evoluerende technologische mogelijkheden.

Onze all-in dienstverlening omvat zowel analyse, consultancy als de uitvoering van de campagnes. Betrek ons zo snel mogelijk in het veranderingsproces. Op die manier rendeert onze expertise maximaal.

Geautomatiseerd proces

Samen met u zetten we een geautomatiseerd proces op waarbij iedere klant – zowel op papier als digitaal – geïndividualiseerde content ontvangt volgens de vereiste frequentie.  We geven u advies voor het uitwerken van deze geïndividualiseerde en geautomatiseerde klantenbenadering met per klant:

  • Een gedetailleerde productselectie
  • De juiste kanaalkeuze print of online
  • Toegang  en aflevering in verschillende (digitale) brievenbussen en communicatieplatformen
  • Incentives op maat
  • Dynamische prijssetting
  • Gepersonaliseerde prijskorting
  • Intelligente coupons


Geïntegreerde real time processen

Daarbij kunnen we perfect integreren met uw bestaande ERP- en/of CRM-software. Dagelijks zetten we automatisch de relevante productafbeeldingen en teksten over naar onze platformen. In deze processen integreren we intelligente technieken voor tekst- en beeldoptimalisatie, waaronder de automatische aanpassing van de tekstlengte. Dit alles leidt tot een geïndividualiseerde output, in real time gebaseerd op de aankoophistoriek van een specifieke klant. Deze processen gebruiken we voor het individualiseren van zowel gedrukte campagnes (catalogi, folders, bijsluiters, direct mailings,...) als de digitale campagnes (mailing, SMS, purls, ...) .