Individueel in dialoog gaan via verschillende kanalen.

Group Joos bouwde de afgelopen decennia een enorme expertise op in digitale communicatie en print & mail. In dialoog gaan met klanten en prospecten via verschillende kanalen is vandaag meer dan ooit een noodzaak.  Volledig volgens uw wensen en behoeftes configureren wij op maat uw omnichannel-communicatie.

Staat u voor
een uitdaging?

We gaan ze samen aan!

Maak hier
uw afspraak

CUSTOMER CENTRICITY

De digitalisering betekent een aardverschuiving in de relatie tussen bedrijf en klant. Klanten gaan makkelijker 'shoppen' bij de concurrentie, want informatie en aanbiedingen vinden ze overal. Om succesvol te zijn, weten bedrijven dat ze hun klanten en hun behoeften goed moeten kennen. Om daar dan snel en met gepersonaliseerde communicatie op in te spelen, via de kanalen die zij verkiezen.

customer journey

Vanuit de data-analyses brengen we samen met de klant de customer journey mee in kaart en creëren we verschillende contactpunten met (potentiële) klanten. Deze contactpunten variëren in kanaal en vorm, waarbij zowel online als print tot onze mogelijkheden behoren. 

Afhankelijk van de specifieke fase waarin een (potentiële) klant zich in deze customer journey bevindt, heeft deze een specifieke informatiebehoefte. De customer journey omvat de volledige levensloop van een klant vanaf de prospectiefase over de effectieve aankoop tot en met het eventuele afscheid van een klant.

Een bedrijf dat sterk wilt scoren op marketingvlak creëert en verstuurt op het juiste moment de nodige communicatie zodat de (potentiële) klant in elke stap de gewenste informatie ontvangt. Hierdoor raakt de potentiële klant stapsgewijs overtuigd en/of kiest deze voor een herhaalaankoop.

MULTICHANNEL


  • De klant kan kiezen tussen enkele kanalen die niet op elkaar zijn afgestemd.
  • Het bedrijf bepaalt voor de klant welk kanaal het best past bij zijn klantvraag.

CROSSCHANNEL


  • De klant gebruikt enkele kanalen, die op elkaar zijn afgestemd.
  • Het bedrijf bepaalt voor de klant welk kanaal het best past bij zijn klantvraag.

OMNICHANNEL


  • De klant gebruikt heel veel kanalen, die op elkaar zijn afgestemd.
  • De klant bepaalt zelf welk kanaal het best past bij zijn vraag.

Klanten verwachten gepersonaliseerde communicatie volgens hun eigen individuele kanaalvoorkeuren: via email, sms, print & mail, digitale platformen of digitale brievenbussen. 

Joos SmartCom zorgt voor een dynamische aanpak op maat en garandeert een all-in ondersteuning:

Ruwe data of opmaakbestanden verwerken we tot de gewenste vorm of transformeren we naar het beoogde bestandsformaat.

Nog steeds zijn er heel wat mensen die print verkiezen. We drukken en printen geïndividualiseerde communicatie op papier, brengen deze onder omslag en verzenden de mailings via de post zowel nationaal als internationaal.  Onze oplossingen voor print & mail integreren we naadloos met digitale communicatie.

Wij verzenden data en gerichte boodschappen via email en sms.

Uw communicatieboodschap wordt ter beschikking gesteld via gepersonaliseerde purls, diverse digitale brievenbussen of  via een digitale platform.