VEEEW: Extra belevingswaarde via Augmented Reality

Met Augmented Reality (AR) brengen we affiches, folders en verpakkingen tot leven, waardoor we de belevingswaarde verhogen. Hiervoor gebruiken we onze augmented reality app VEEEW. VEEEW is gratis beschikbaar in de Apple App Store en Google Play.

Staat u voor
een uitdaging?

We gaan ze samen aan!

Maak hier
uw afspraak

wat is veeew ? 

Augmented Reality op z'n best !

Via deze generieke app bekijkt de gebruiker via smartphone of tablet een (geprint) beeld. Hierdoor start in de app automatisch extra communicatie. Dit kan verschillende interactieve vormen aannemen: video, animatie, audio, interactieve buttons (URL, e-mail, bel, social media...), een 3D-view,.... Ook taalkeuzes zijn mogelijk. Video's kunnen in de eigen gebruiksomgeving worden bekeken.

VEEEW maakt van ieder drukwerk een sprekende, bewegende verkoper.

VEEEW toont achter één beeld een hele reeks foto's of een video.

VEEEW toont zelfs welk product er in een verpakking zit.

VEEEW laat je consument voortaan meteen online bestellen, liken, volgen... vanuit geprinte media.

DOWNLOAD DE GRATIS VEEEW APP

De VEEEW App is ontwikkeld voor iOS en Android en is gratis te downloaden in de Apple Appstore of Google Play. VEEEW is een generieke app. Dat houdt in dat al onze klanten via VEEEW Augmented Reality kunnen toepassen in hun drukwerk. Gebruikers die de VEEEW App downloaden op telefoon of tablet kunnen alle afbeeldingen in drukwerk die zijn voorzien van VEEEW AR scannen en tot leven zien komen!