JOSSH is het op uw maat aangepaste 

online communicatieportaal

Met het communicatieportaal JOSSH bieden we bedrijven en organisaties een totaaloplossing voor het geautomatiseerde beheer van al hun print- en communicatiematerialen. Klanten die werken met JOSSH beschikken over een beveiligde interne webshop.

Staat u voor
een uitdaging?

We gaan ze samen aan!

Maak hier
uw afspraak

MEET JOSSH !

JOSSH is dé nieuwe communicatieassistent, dé slimme rechterhand, dé totaaloplossing voor bedrijven die (digitaal) vooruit willen.  JOSSH is het op uw maat aangepaste onlinecommunicatieportaal van Group Joos. Via een beveiligde webshop kunnen geregistreerde gebruikers  de gewenste interne en externe communicatietools heel eenvoudig bestellen en/of downloaden. Denk daarbij aan visitekaartjes,  drukwerk,  gepersonaliseerde brochures, maar ook digitale documenten, … Steeds in de eigen huisstijl en met slechts enkele clicks. En dankzij onze smart templates was de creatie van onlinecommunicatiemateriaal nog nooit zo gemakkelijk.

Productie & logistiek

Wij nemen de volledige logistieke afhandeling op ons. Gepersonaliseerde folders en documenten produceren we on demand en verzenden we rechtstreeks naar de bestemmeling of naar een centraal distributiepunt. Indien gewenst beheren we proactief de vereiste stock voor een snelle uitlevering. Track & Trace van verstuurde pakketten, betalingen via facturatie met bv. vermelding van PO-nummers of betalingen online zijn eveneens mogelijk.

efficiënt en effectief

JOSSH optimaliseert de interne bedrijfsprocessen en geeft een inzicht in het gebruik van communicatietools (zowel op papier als digitaal). Door het gebruik van JOSSH besparen we kosten, waken we over het correcte gebruik van communicatiemiddelen en de toepassing van de huisstijl, beheren we de eventuele voorraad en tonen we in real time de opvolging van lopende bestellingen.

GEBRUIK(er)SVRIENDELIJK 

JOSSH past zich aan de look & feel van de klant aan. De gebruiker werkt in de eigen taal en heeft toegang tot de vooraf bepaalde content.  Het platform is cloud based dus altijd en overal toegankelijk.  JOSSH ontzorgt uw medewerkers. Het gebruik van het communicatieplatform is eenvoudig, er is geen opleiding voor nodig. Het betreft een eigen ontwikkeling waardoor ook extra maatwerk mogelijk is.


Bekijk onderstaande video's en zie hoe Jossh werkt...