Group Joos laptop security MySmartcom

Webplatform voor beheer eigen communicatie

Met het communicatieportaal JOSSH bieden we bedrijven en organisaties een totaaloplossing voor het geautomatiseerde beheer van al hun print- en communicatiematerialen. Klanten die werken met JOSSH beschikken over een beveiligde interne webshop.

Staat u voor
een uitdaging?

We gaan ze samen aan!

Maak hier
uw afspraak
Group Joos laptop security MySmartcom

beveiligde webshop

JOSSH is een  communicatieplatform met een beveiligde webshop. Via deze webshop bestellen of downloaden de verschillende geregistreerde gebruikers (afdelingen, vestigingen, filialen, diensten, individuele medewerkers,...) volgens de toegekende rechten en goedkeuringsflows de gewenste interne en externe printmaterialen. Denk daarbij aan visitekaartjes, drukwerk, gepersonaliseerde brochures, het raadplegen en downloaden van digitale documenten,…. 

Group Joos - Joos Connect - Print Room 2

Productie & logistiek

Wij nemen de volledige logistieke afhandeling op ons. Gepersonaliseerde folders en documenten produceren we on demand en verzenden we rechtstreeks naar de bestemmeling of naar een centraal distributiepunt. Indien gewenst beheren we proactief de vereiste stock voor een snelle uitlevering. Track & Trace van verstuurde pakketten, betalingen via facturatie met bv. vermelding van PO-nummers of betalingen online zijn eveneens mogelijk.

print-3

efficiënt en effectief

JOSSH optimaliseert de interne bedrijfsprocessen en geeft een inzicht in het gebruik van communicatietools (zowel op papier als digitaal). Door het gebruik van JOSSH besparen we kosten, waken we over het correcte gebruik van communicatiemiddelen en de toepassing van de huisstijl, beheren we de eventuele voorraad en tonen we in real time de opvolging van lopende bestellingen.

Jossh screen laptop

GEBRUIK(er)SVRIENDELIJK 

JOSSH past zich aan de look & feel van de klant aan. De gebruiker werkt in de eigen taal en heeft toegang tot de vooraf bepaalde content.  Het platform is cloud based dus altijd en overal toegankelijk.  JOSSH ontzorgt uw medewerkers. Het gebruik van het communicatieplatform is eenvoudig, er is geen opleiding voor nodig. Het betreft een eigen ontwikkeling waardoor ook extra maatwerk mogelijk is.