Onafhankelijke speler, deel van een familiale bedrijvengroep

Joos Smartcom maakt deel uit van Group Joos. De wortels van deze familiale bedrijvengroep gaan terug tot in 1935. Wij zijn een onafhankelijke speler in de markt. Wij leveren oplossingen op maat, volledig aangepast aan de specifieke behoeftes van onze klanten.

Staat u voor
een uitdaging?

We gaan ze samen aan!

Maak hier
uw afspraak

Wortels in print & mail

De wortels van Joos Smartcom zitten in de print & mail. Nog steeds bieden wij deze klassieke communicatievorm aan. Papier is en blijft belangrijk. Met het oog op een maximale efficiëntie integreren wij dit communicatiekanaal met andere digitale kanalen. 

Zo werken we samen met u aan een hogere Return On Marketing Investment. 

Doorgedreven digitalisering

Steeds meer bedrijven en organisaties kiezen voor een doorgedreven digitale transformatie. De afgelopen jaren bouwde Joos Smartcom een enorme expertise op in dit vakgebied. Wij analyseren uw bestaande situatie en geven advies op maat voor de juiste aanpak. 

Focus op veiligheid en kwaliteit

Bij elke service die wij ontwikkelen en aanbieden, staan veiligheid en kwaliteit voorop. Wij werken met gevoelige confidentiële data die maximale bescherming vereisen. Onze beveiligde oplossingen bevatten de nodige controlemechanismen om op elk moment de authenticiteit en correctheid te garanderen. 

Zo beschikken we over een ISO 27001-certificaat. Dit garandeert de hoogste graad van veiligheid en vertrouwelijkheid.  Wij volgen strikt de GDPR-richtlijnen met betrekking tot dataprivacy. Daarnaast werken we conform de regels van het ISO 9001-kwaliteitsmanagementsysteem. Continue verbetering staat daarbij centraal.

Duurzaamheid hoog in het vaandel

Duurzaamheid staat centraal in onze werking. Omdat we steeds verder willen groeien in duurzaam ondernemen, sloten we een partnership af met VOKA . Vanuit dit partnership stellen we jaarlijks een actieplan rond duurzaamheid op. 

Op alle mogelijke manieren verkleinen we actief onze ecologische voetafdruk. We hergebruiken maximaal hulp- en grondstoffen, beperken milieu-uitstoot en chemisch afval en zorgen voor gescheiden afvalstromen.  We bezitten een ISO14001-certificaat, wat onze ambities uitdrukt inzake professioneel milieumanagement. Daarnaast hebben we ook een FSC®- en PEFC-certificaat voor het gebruik van papier uit verantwoord beheerde bossen.

Lees meer over duurzaamheid binnen Group Joos