Group Joos Print header

11.000 euro ingezameld startgeld voor de 1000 km voor Kom Op Tegen Kanker

19/04/2024

Staat u voor
een uitdaging?

We gaan ze samen aan!

Maak hier
uw afspraak

1000 KM kOM OP TEGEN KANKER MET 2 TEAMS VAN GROUP JOOS 

We tellen af naar het Hemelvaartweekend... Met twee teams van Group Joos aan de start van de 1000 km van Kom op tegen Kanker (vzw) zijn we goed voor 11.000 euro ingezameld startgeld! De integrale opbrengst van de 1000 km gaat naar belangrijk wetenschappelijk kankeronderzoek dat een directe impact heeft op de overlevingskansen en levenskwaliteit van mensen met kanker. Het afgelopen halfjaar organiseerden we bij Group Joos verschillende acties om het startgeld bij elkaar te krijgen. Van een heerlijke koffiebeleving tot de verkoop van soep, hotdogs, croques en een grote tombola. Op 19 april vond onze laatste actie plaats: een ‘Bikewash’. We behalen hiermee alvast de kaap van 11.000 euro.

Veel dank aan onze medewerkers, in het bijzonder het organisatieteam van de diverse activiteiten en ieder die een persoonlijke bijdrage leverde. 🙏

Dank ook aan de bedrijven die ons financieel of in natura hebben gesteund: Dataline Solutions, CHILI publish, Baloise BE, DG press, Canon Production Printing, Bistro Bink, BTL, Vivaldis, Cuvée13, Seir, Corpack Koehler, KU Leuven en Ricoh.

Meer informatie over onze acties en hoe het verloopt met onze geldinzameling voor de 1000 km voor Kom op tegen Kanker vindt u op de1000km.be.