Group Joos Print header

JOSSH, een online communicatieportaal op uw maat

20/06/2021

Staat u voor
een uitdaging?

We gaan ze samen aan!

Maak hier
uw afspraak

Dat het digitale tijdperk groeit en bloeit, hoeven we u wellicht niet meer te vertellen. Alles moet steeds sneller en efficiënter. Voor heel wat bedrijven is het een uitdaging om mee te zijn én mee te blijven… 

Bij Group Joos zijn we elke dag opnieuw op zoek naar de juiste digitale oplossingen en streven we naar innovatie om onze klanten mee vooruit te helpen in het digitale landschap. In die context stellen we met veel trots JOSSH aan u voor! JOSSH is ons op maat aangepaste communicatieportaal dat bedrijven en organisaties een handige totaaloplossing biedt voor het geautomatiseerde beheer van al hun interne en externe communicatiematerialen. Met JOSSH hebben medewerkers en geregistreerde gebruikers altijd en overal toegang tot het communicatiemateriaal. Handig voor bedrijven met verschillende vestigingen, of voor bedrijven die gewoon graag efficiënt en kostenbesparend werken

Meet JOSSH in deze blog! 

Efficiënt, maar ook consistent

Efficiënt

JOSSH is een gebruiksvriendelijk onlineplatform waar zowel het print- als het digitale communicatiemateriaal van een bedrijf handig wordt samengebracht. 

Het portaal is cloud-based waardoor communicatietools altijd en overal up-to-date zijn, voor iedereen. Medewerkers en geregistreerde gebruikers kunnen op die manier heel eenvoudig het nodige én juiste materiaal terugvinden, downloaden, zelf creëren of (laten) printen.


Consistent

Van drukwerk, over digitale documenten, tot productstalen en salesmateriaal. Al het communicatiemateriaal staat in uw huisstijl, dezelfde look & feel. Iedereen heeft dus toegang tot materiaal met de juiste lay-out. Geen wirwar van verschillende ontwerpen, wel consistentie en eenheid.
En dankzij enkele smart templates in de online editor kan iedere gebruiker vlot vormgeven, waar nodig. Foto’s switchen, lay-outs aanpassen, … steeds met oog voor uw huisstijl. 

U bepaalt

JOSSH is een beveiligde omgeving en enkel toegankelijk voor medewerkers en geregistreerde gebruikers die u kiest. Via een centraal beheersysteem bepaalt u zelf wie toegang krijgt tot welke communicatiematerialen. Ook bestelrechten, wie wat kan/mag bestellen tegen welke voorwaarden, en goedkeuringsprocessen kunnen naar wens worden aangepast. Het centraal beheersysteem zorgt dus voor de nodige controle en een duidelijk overzicht. 

Heel concreet

Stel: Een van uw medewerkers/vestigingen heeft nieuwe, gepersonaliseerde documenten nodig, bijvoorbeeld folders. Vaak begint dan een omslachtig proces van “Waar kan ik logo’s vinden in hoge resolutie?”, “Welke foto’s gebruiken we?”, “Wie zorgt voor de lay-out?”, … Kortom, er gaat veel tijd overheen.

Met JOSSH is het anders! Het is heel simpel: de medewerker logt in op JOSSH, vindt een centraal overzicht van al het communicatiemateriaal, bestelt, creëert of downloadt wat hij nodig heeft en klaar! Heel eenvoudig, in slechts enkele clicks. Geen omslachtig mailverkeer, geen misverstanden qua afmetingen, geen gedoe met logo’s in hoge resolutie, ... Gewoon een gebruiksvriendelijk en beveiligd platform met de juiste, up-to-date documenten in de juiste huisstijl. 

JOSSH, een talent voor organiseren

We produceren alle materialen handig on-demand en met de nieuwste technologie. Op die manier voorkomen we waste en onnodige kosten voor onze klanten. Daarnaast beheert JOSSH proactief de vereiste stock en ook voor de volledige logistieke afhandeling kan u op ons rekenen. We voorzien een snelle uitlevering op maat, rechtstreeks naar de bestemmeling of naar een centraal distributiepunt, wat u verkiest. Kortweg, samen met JOSSH optimaliseert u al uw interne bedrijfsprocessen.

JOSSH ontzorgt u en uw medewerkers. 

Contacteer ons vandaag nog en ontdek wat JOSSH voor uw bedrijf kan betekenen.

Want voor elk bedrijf, is er een JOSSH.